ATV

ARCTIC CAT HONDA          Suzuki           
» Se Arctic cats modeller » Se Hondas modeller » Se Suzukis modeller

ARCTIC CAT

Att köra fyrhjuling är kul, enkelt och effektivt, med din Arctic Cat går vardagsbestyren så mycket fortare. Du kan nöjesköra, ploga, eller dra timmer ut ur skogen – listan kan göras hur lång som helst. De flesta av våra modeller går att få som antingen terrängfordon, traktor eller MC. Du får hela 3 års maskingaranti och vinsch ingår som standard (ej 90cc). Välkommen in till våra kunniga handlare för att få hjälp att välja rätt modell och rätt registreringsform – vi har maskiner för alla användare och alla plånböcker, från 90–1000cc!

HONDA

Arbetsfordon när de är som bäst. Honda är världens största motortillverkare och har med sin välkända kvalitet och precision i tillverkningen gjort sig ett stort namn på världsrankingen. Pålitliga fyrtaktsmotorer, raka drivlinor med minimala energiförluster, servostyrning m.m. gör Hondas fyrhjulingar till det bästa man kan hitta för skog- och lantbruk. Hela 5 års garanti som även gäller för professionell användning.

SUZUKI

Suzuki KingQuad kammade hem segern när Skogsmagasinets testgrupp provkörde de senaste ATV-modellerna på en tuff testbana utanför Boliden.