Artic cat

Hos oss låter vi skotrarna stå för pratet. Om du är en av oss, förstår du vad vi menar. Då tillhör du den grupp av åkare som skulle välja en dag på skotern framför nästan allt. Kan man en del om kraft och prestanda, bryr man sig mer om handling än om ord. Skotrar från Arctic Cat representerar närapå ett halvt sekel av produktutveckling, testande, racing och oavbruten körning.

 

 » Se Arctic Cats modeller

TRAIL

ZR 8000 137”RR ES Med erfarenheter från Arctic Cats tävlingsavdelning och dess förare har denna maskin skapats. Detta är en race maskin ända ut i skidspetsarna. Den nya 800 cc motorn och dess insprutning levererar oslagbar kraft. TEAM II variatorsystemet och Ripsaw mattan ser till att kraften levereras ner i backen. Med denna maskin är du garanterat först ut ur kurvan.

CROSSOVER – en XF för varje körstil

HIGH COUNTRY 8000 153” LTD ES är en maskin för dig som vill ha egenskaperna från en kortare maskin men inte tumma på lössnöegenskaperna. Denna 153” långa maskin med sina 57 mm kammar och sin 40” breda framvagn tar dig dit du vill och tillbaka. Hur hårt du skall köra bestämmer du själv med hjälp av QS3 stötdämparna

X-PLORER 6000 ES är för dig som vill utforska. Den smala spårvidden och den ledade boggien gör körningen till en fröjd. De justerbara coilover stötdämpare gör att du lätt kan justera in maskinen för just din körning.

MOUNTAIN – för dig som älskar lössnö

M 8000  HARDCORE EVO Överflödig utrusting har lämnats på fabriken, färdig står en maskin som ej tvekar för något. Smalare fotsteg, lackad tunnel och QS3 stötdämparna är några av detaljerna som gör denna maskin riktigt HardCore.

M 8000 153” MOUNTAIN CAT ES  Denna maskin är ej extra utrustad, detta kommer standard på Mountain Cat. Tillsammans med Arctic Cat Mountain Suspension och de nya Proclimb-7 skidorna gör att åkningen blir lekande lätt när snödjupet ökar.

M 9000 162” KING CAT TURBO LTD  För dig med siktet inställt på toppen. En maskin som tar dig till de mest extrema platserna, 200 hk klassen och 3″ kammar gör dig till King Of The Hill.

TOURING – delad körglädje

Arctic Cats touringmaskiner är din biljett till vinterns drömmar. Maskinerna är både bekväma och rymliga, de är byggda för att tillryggalägga långa sträckor med full last. Och det är något som håller alla på gott humör!